Privatdetektiv Franchise

Franchise

Vill du starta egen detektivbyrå?

 

Privatdetektiv Väst grundades 1997 och utför uppdrag för privatpersoner, företag och den offentliga sektorn i Sverige och internationellt. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat söker vi nu franchisetagare i hela landet.

 

Vi söker dig som vill driva eget företag med ett intressant, spännande och ansvarsfullt arbete. Som franchisetagare till Privatdetektiv Väst är du egen företagare och får ensamrätt till egen geografisk region. Du kan med fördel sköta arbetet från din egen bostad eller lokal.

Vad som krävs av dig

Vi erbjuder

 • Du bör ha stor social kompetens, analytisk lagd med god förmåga att söka och bearbeta information.

 • Du bör vara stresstålig, god iakttagelseförmåga samt kunna framföra fordon med säkerhet.

 • Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

 • Ej förekomma i belastningsregistret och inneha svenskt medborgarskap.

 • Förmåga garantera diskretion och sekretess. 

 • Löpande support, stöd och erfarenhet.

 • Grundpaket innehållande Id-legitimation, teknisk utrustning, marknadsmaterial, trycksaker, mallar.

 • Gemensam hemsida.

 • Låg inträdesavgift och serviceavgift.

Inträdesavgift: 48.000 kr. exkl. moms.

Hos andra franchiseföretag kan en inträdesavgift variera allt mellan 50.000-200.000 kr. och därutöver beroende på verksamhet och varulager kan tillkomma. Som franchisetagare hos Privatdetektiv Väst motsvarar vår inträdesavgift kostnad för det som medföljer vårt grundpaket.

 

Serviceavgift: 2500 kr/mån. exkl. moms.

Första månaden är avgiftsfri. I serviceavgiften ingår kontinuerligt stöd och support, service av utrustning, hjälp av inköp, samarbete med andra franchisetagare.

 

Att etablera sig som privatdetektiv tar lång tid om man väljer starta upp ensam på egen hand. Som franchisetagare hos Privatdetektiv Väst undviker du det. Du får ett färdigt koncept där du sparar många års arbete och pengar då en klient väljer en detektivbyrå som har varit verksam en längre tid och har ett etablerat kontaktnät med polis, övriga myndigheter och är rikstäckande i Sverige. Samt att kunna uppvisa referenser, förtroende och kompetens. Men givetvis ställer vi också krav på dig att du skall uppfylla villkor som är gällande för detta yrke.

 

Fördelar med att bli Franchisetagare hos Privatdetektiv Väst

 1. Du kommer snabbt igång.

 2. Undviker höga kostnader och misstag som är vanligt förekommande inom denna bransch.

 3. Du har ett etablerat företag bakom dig vilket ger dig företräde till jobb.

 4. Samarbete då uppdragen ibland kan finnas på annan ort.

 5. Tillgång till avancerad teknisk utrustning av hög kvalité.

 6. Nära kontakt och samarbete med andra arbetskollegor.

 

Efterfrågan av våra tjänster ökar. Vi har som målsättning att etablera rikstäckande verksamhet i hela Sverige och ha ett brett kontaktnät av privatdetektiver där vi kan tillgodose önskemål från våra klienter då uppdragen ibland kan flyta över gränserna.

 

 

Men ensam är inte stark så därför behöver vi dig.

Du är varmt välkommen med din icke bindande intresseanmälan eller kontakta oss på info@privatdetektiver.se eller 031-250879 för mer information. Alla intresseanmälningar och uppgifter behandlas konfidentiellt.

 

Vårt yrke väcker nyfikenhet men vi söker dig i första hand som kommit längre i tankarna än så, där det inte föreligger några större praktiska hinder att starta 

upp en verksamhet.